HTML

Étrendkiegészítők, vitaminok és egészség

Információk, érdekességek az étrendkiegészítők, vitaminok és egészség témakörben

Friss topikok

2008.09.07. 17:54 B. Anita

Aloe Vera

Az Aloe Vera trópusi éghajlaton honos gyógynövény. Vastag leveleinek értékes nedve többféle célt szolgál. Élelmiszerként fogyasztva hozzájárulhat az általános erőnlét megőrzéséhez, az immunrendszer egészségének fenntartásához.


 Az E-vitamin fontos szerepet játszik a többszörösen telítetlen zsírsavak szabadgyökökkel szembeni védelmében, így hozzájárul a sejtek normál működésének megőrzéséhez.

Vásárlási útmutató az Aloe Verahoz

Mindenki tapasztalta már vásárlás során, hogy egy bizonyos típusú gyógynövénynek, hatóanyagnak milyen sok megjelenési formája van a kereskedelemben,  az üzletek polcain.. Igen gazdag a választék akár az étrendkiegészítők, akár a vitaminok, multivitaminok, és egyéb gyógyulást támogató készítményekből.

Minden termék szép csomagolásban, megfelelő ígéretekkel felcímkézve kínálja magát  a gyanútlan vásárlónak.  A vásárlók egy része igen tudatosan,  az adott témából kiválóan felkészülve áll a kínálattól roskadozó pult elé, és rendkívüli határozottsággal vásárol meg egy-egy  nagyszerű terméket. A  többség  azonban sajnos mit sem sejtve bóklászik a sorok között, próbál valamiféle támpontot találni a választásban rejlő csapdák elkerüléséhez. Tucatnyi biokémiai kifejezés, számtalan hatóanyag, megannyi összetevő között valóban nehéz a választás.

Ezen csapdák elkerüléséhez gyűjtjük az információkat, jó tanácsokat, hozzászólásokat.

 Az Aloe vera esetében ellenőrizzük, hogy:

  • A legfontosabb hatóanyag, az Aloe vera az első helyen szerepel-e a hatóanyagok között.
  • A különféle kiszerelések hatóanyag tartalma más és más! A belsőleg használt aloelé legalább 98%-os a krém, kenőcs legalább 20%-os legyen.
  • Az Aloe veranak van egy hitelesítő egyesülete,  (Nemzetközi Aloé Tudományos egyesület) az  IASC, amely „IASC-hitelesített” címkével minősíti a termékeket.
  • Magyarországon minden étrendkiegészítő termék KERMI és OÉTI engedéllyel kell, hogy rendelkezzen.

 

Szólj hozzá!

Címkék: aloe vera étrend kiegészítő


A bejegyzés trackback címe:

https://q-10.blog.hu/api/trackback/id/tr21652529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása